Kersttoneel Troy

De donkerste en kortste dagen van het jaar komen steeds dichterbij, en dus is het bijna weer tijd voor het culturele lichtpuntje van het jaar: het kersttoneel. De 4e, 5e en 6ejaars zullen hun zelfgeschreven stuk Troy (zonder Brad, maar met pitt) tot uitvoering brengen, een stuk over een strijd die onze interesse al millennia lang vasthoudt, namelijk de Trojaanse oorlog. Troy slaat in de overdracht van het verhaal echter een iets andere weg in dan Homerus’ Ilias…

Op 17, 18 en 19 december voeren wij dit toneelstuk vol politieke satire, intriges en een handjevol liefde op.

De inloop is om 19:00 en de aanvang van het stuk 19:30. Kaartjes kunnen op 11, 12, 13 december in de grote pauze bij de vleugel worden gekocht (€2-, met consumptie). Aan de deur zullen ook nog kaartjes worden verkocht (maar natuurlijk geldt vol=vol).

(Oud-)leerlingen, (oud-)leraren en andere geïnteresseerden zijn allemaal welkom. En neem vooral al je vrienden, gezelligste familieleden en collega’s mee. We kijken ernaar uit!

Recent Posts