Kolderdag eindigt in mineur

Afgelopen vrijdag vierde de zesde klas traditioneel haar laatste schooldag. Helaas hebben we deze kolderdag in mineur moeten afsluiten. Halverwege de middag, toen de meeste leerlingen uit leerjaar 1 t/m 5 al waren vertrokken, heeft een aanrijding met een auto plaats gevonden op het binnenterrein. Hierbij is een leerling uit klas 6 gewond geraakt. De leerling is naar het ziekenhuis overgebracht en zaterdag geopereerd. De operatie is succesvol verlopen en de vooruitzichten voor volledig herstel zijn positief. Het politieonderzoek naar de precieze toedracht loopt nog.

Het gebeuren heeft diepe indruk gemaakt op de leerlingen en de medewerkers van onze school. We wensen allereerst onze leerling een voorspoedig herstel. Uiteraard wensen we ook de ouders, familie en vrienden, waaronder veel van onze zesdeklassers veel sterkte. In de komende periode is er extra aandacht voor het verwerken van de emoties en ervaringen. Maandagochtend zullen we op school hier expliciet bij stil staan en bestaat voor leerlingen en medewerkers de mogelijkheid om extra ondersteuning te krijgen vanuit het zorgteam.

Recent Posts