Regenboogvlag en oprichten GSA

Deze week is het Rotterdam Pride en daarom hangt– net als vorig jaar – de regenboogvlag uit. Hiermee laten we zien dat je op het Erasmiaans jezelf mag zijn, ongeacht sekse, seksuele geaardheid, genderidentiteit, achtergrond of leeftijd.

Het is de bedoeling op onze school een GSA (gender and sexuality alliance) op te richten: een groep leerlingen die vindt dat iedereen op school de vrijheid heeft te zijn wie je wilt, zonder je daarvoor te hoeven schamen of te verantwoorden. De GSA organiseert bijeenkomsten en acties om de acceptatie van lhbt-leerlingen te vergroten. Als je mee wilt doen met de GSA, kun je je opgeven via www.erasmiaans.nl/gsa. Het maakt niet uit of je man, vrouw, hetero, gay, bi, cisgender, transgender of in dubio bent.

Voor meer informatie: zie www.gsanetwerk.nl

Recent Posts