Sponsorloop

Afgelopen vrijdag 4 oktober was onze jaarlijkse sponsorloop, georganiseerd door de sectie L.O. en het bestuur van de Rotterdamse Gymnasiastenbond (RGB). De leerlingen uit leerjaar 1 renden voor het Ronald McDonald Huis in Rotterdam, tegenover de school. Deze organisatie zorgt ervoor dat ouders in de buurt kunnen blijven van hun ernstig zieke kinderen, en begeleidt zowel de ouders als het kind door dit moeilijke proces. Ook is de stichting erg betrokken bij het opzetten van sportieve activiteiten voor haar patiënten, wat onze samenwerking uitermate geschikt maakt. Ook renden de leerlingen voor Stichting Verkaart. Deze organisatie geeft weesmeisjes in Kenia een goede opleiding en opvang in een veilig internaat.

Aan het einde van de sponsorloop zorgde de Ouderraad ervoor dat de leerlingen met een volle maag naar huis gingen.

Recent Posts