GSA en paarse vrijdag

Het Erasmiaans staat ervoor dat iedereen zichzelf kan zijn. Dit betekent dat iedereen ongeacht geloof, levensovertuiging, ras, geslacht, seksuele oriëntatie of genderidentiteit zich veilig moet voelen op onze school. Hiervoor is de GSA, de Gender-Sexuality Alliance, opgericht. Sta jij hier ook voor en zou je graag willen helpen met activiteiten organiseren bijvoorbeeld als Coming Out day, mail dan naar gsa@erasmiaans.nl.
Zit je met vragen over seksuele oriëntatie of genderidentiteit en zou je hier graag over willen praten met een leeftijdsgenoot? Mail dan naar gsa@erasmiaans.nl

13 december vieren we Paarse Vrijdag waarbij iedereen zijn steun toont aan het zijn wie je wilt, door paars te dragen. Wij verzoeken hierbij iedereen paars te dragen of een bandje te komen ophalen bij de vooringang voor het eerste uur!!!

Recent Posts