Kersttoneel Carmens Revolutie

Het is koud buiten en de feestdagen naderen, dit kan maar één ding betekenen… Het befaamde Kersttoneel staat weer om de hoek.

De 4e, 5e en 6e klassers zijn volop aan het schrijven geweest en repeteren hard om er weer een waar spektakel van te maken. Dit jaar serveren zij jullie ‘Carmen’s Revolutie’.

De acteurs zullen jullie verwennen met een gevecht voor vrouwenrechten met als wapens staking en verleiding. Een liefdesverhaal kan natuurlijk niet ontbreken, dus kleffe koosnaampjes staan op het menu.

Op 16, 17 én 18 december is het zo ver, en zullen de toneelspelers schitteren in de welbekende Aula. Drie kansen om te komen genieten, dus mis het niet!

De kaartverkoop is op 11, 12 en 13 december in de grote en kleine pauze, bij de vleugel. Als er nog kaartjes over zijn, kun je die ook nog aan de deur kopen, maar vol is natuurlijk vol. Kaartjes kosten 2 euro, consumptiebon inbegrepen. (Graag gepast betalen!) Om 19.00 openen wij de deuren voor jullie, en om 19.30 zal de revolutie uitbreken.

Alle (oud-)leerlingen, (oud-)leraren, ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s, vrienden en kennissen en andere geïnteresseerden zijn welkom.

Tot dan!

Recent Posts