Deze generatie is aan Z

Samen met twee acteurs van acteursbureau Kapok bedachten ze een campagne en een toneelstuk, getiteld “Deze generatie is aan Z”, dat ze in het Erasmus MC voor de kinderen daar hebben opgevoerd. Naast het toneelstuk zetten deze leerlingen een parade in elkaar die ze vervolgens op het plein voor de school hebben laten zien. Tijdens de voorbereidende repetities hebben de leerlingen zelf een nummer gemaakt over groepsdruk volgen en keuzes maken. Dit is met de groep ingezongen en gemonteerd op energieke achtergrondmuziek. In de lunchpauze liepen leerlingen en acteurs in een parade, waarbij het refrein klonk. Ook de interne televisiezender Sophia TV maakte een uitzending over de rookvrije generatie. Vier leerlingen uit de tweede klas mochten de uitzending bijwonen en quizvragen bedenken over het thema roken. Veel complimenten voor alle leerlingen die zich de afgelopen weken in hebben gezet voor de campagne en na slechts drie weken repetitie een voorstelling en een pleinact in elkaar hebben gezet. Het lied gonsde door de school…

Recent Posts