Eerste dag(en) onderwijs op afstand

Sinds vandaag (en misschien al iets eerder) volg je onderwijs op afstand. Dit is voor alle betrokkenen een uitdaging: docenten moesten in korte tijd een programma in elkaar zetten en handigheid krijgen in allerlei online hulpmiddelen. Voor jullie is het een hele klus om precies uit te zoeken wat je moet doen en vervolgens kost het discipline om het opgegeven werk thuis, omringd door allerlei afleiding, uit te voeren.
We zijn heel blij en trots om te merken hoe goed jullie dit opgepakt hebben, zelfs als de techniek niet meewerkt en je niet meteen antwoorden op je vragen krijgt.
Op deze manier les krijgen (en geven) is voor iedereen nieuw en wij docenten moeten dus op zoek naar de juiste hoeveelheid werk van het juiste niveau. Op dit moment krijgen we signalen dat de belasting voor jullie soms aan de hoge kant is. Eerder vanavond hebben we de docenten gevraagd om rekening te houden met deze feedback. Ook nu vragen we je om geduld: het zal waarschijnlijk nog even duren voor we de juiste balans gevonden hebben.
Natuurlijk geldt ook de komende dagen, dat je contact met je mentor op kunt nemen als je in de problemen komt met je planning. We doen ons uiterste best de komende weken een zo passend mogelijk lesprogramma op afstand te verzorgen.
Recent Posts