Ook na de meivakantie onderwijs op afstand

Na een enerverende periode voor leerlingen, ouders en docenten is vandaag de meivakantie begonnen. Tijd om even los te komen van het schoolwerk en tot rust te komen. Inmiddels heeft de regering besloten om de middelbare scholen minimaal tot 1 juni as. gesloten te houden. Het blijft onzeker of we daarna wel open gaan, maar daar horen we in de week voor 20 mei meer over. We bereiden ons intussen voor op een anderhalvemetersamenleving op school.

Concreet betekent dit dat we op donderdag 7 mei het onderwijs voortzetten zoals we dat de afgelopen periode hebben vormgegeven.

We hopen kort na de meivakantie meer te kunnen zeggen over de bevorderingsregels. We hebben zelf ideeën hoe we hiermee om willen gaan, maar we wachten tevens de richtlijnen af vanuit de VO-raad, de gemeente Rotterdam en stichting BOOR-VO voordat we een definitieve regeling kunnen vaststellen.

Recent Posts