Inauguratie en kennismaking

Door de coronacrisis kon de traditionele inauguratie van de nieuwe eersteklassers in Arminius dit jaar helaas niet doorgaan. Vandaag hebben we beter nieuws.
Wij kunnen en mogen de nieuwe eersteklassers op 1 juli in de middag op het Erasmiaans verwelkomen. Wij kijken daar enorm naar uit!

Momenteel maken we een programma voor deze middag. De nieuwe eersteklassers maken kennis met hun nieuwe klas, hunmentor en de hulpmentoren. Natuurlijk willen wij op dat moment ook de inauguratie niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Helaas mogen wij u als ouder(s) daarbij niet ontvangen.

Omdat we niet alle leerlingen tegelijk in de school mogen toelaten, zullen wij hen trapsgewijs per klas ontvangen. Daarover krijgen de ouders binnenkort bericht. Wilt u woensdagmiddag 1 juli al vast vrijhouden in de agenda van uw kind?

Op 19 juni is een mail gestuurd aan alle ouders van nieuwe leerlingen over deze middag. Hebt u niks ontvangen? Neem dan contact op met de administratie (meijer@erasmiaans.nl).

Recent Posts