Lustrum 1328-2023

Het Erasmiaans Gymnasium bestaat 695 jaar! Op maandag 13 november vieren we ons 139e lustrum met een feestelijke avond voor alle leerlingen en medewerkers in het Nieuwe Luxor Theater.

Het 1e t/m 6e lesuur zijn er lessen volgens het gewone rooster, daarna mag je naar huis om je feestelijk aan te kleden voor het galaprogramma in de avond. Het programma begint vroeg in de avond, dus zorg ervoor dat je thuis gegeten hebt.

De deuren van het Nieuwe Luxor Theater (Posthumalaan 1, Rotterdam) gaan om 18.30 uur open. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent in verband met kaartcontrole en garderobe. Voor aanvang van de voorstelling is er de mogelijkheid om in groepjes op de foto te gaan. Ook is er een photo booth.

Om 19.30 uur begint de voorstelling, die bestaat uit muziek, toneel en dans voor en door leerlingen. Er wordt al maanden gewerkt aan de voorbereidingen van deze avond. Op het toegangsbewijs, dat je van tevoren krijgt, kun je vinden waar je plek in de zaal is.

Na de voorstelling is er een feest in de foyer tot 23.30 uur. Een hapje en de eerste twee drankjes worden je aangeboden door de Ouderraad (je entreebewijs is een consumptiebon voor je tweede drankje). Tijdens het feest wordt ook de uitslag van de RGB-verkiezingen bekendgemaakt.

Op dinsdag 14 november gaat de school open om 9.00 uur. De lessen beginnen om 10.25 uur (derde lesuur).

We gaan ervan uit dat het een onvergetelijke en vooral feestelijke avond wordt.