Docentenspreekmiddag/-avond donderdag 18 april 2024, leerjaar 1 t/m 5

De tweede toetsperiode zit erop. Zoals elk jaar bieden we u de mogelijkheid om de voortgang van uw kind met de vakdocenten te bespreken op de docentenspreekmiddag/-avond. De gesprekken vinden plaats op donderdagmiddag/-avond 18 april van 15.30 tot 21.00 uur aan de Wytemaweg 25 te Rotterdam. Wegens parkeerdrukte adviseren wij u zoveel mogelijk met OV of op de fiets te komen. U kunt uw auto, tegen betaling, parkeren in de stadsgarage Museumpark. Het parkeerterrein naast de school is uitsluitend voor medewerkers van onze school.

In alle leerjaren gaan we ervan uit dat uw kind bij de gesprekken aanwezig is. 

U kunt, als ouder 1, vanaf nu tot donderdag 11 april, 12.00 uur uw gesprekken aanvragen via Magister (erasmiaans.magister.net). Het is niet mogelijk om na deze deadline gesprekken toe te voegen. Helaas kunt u geen voorkeurstijd opgeven. We verzoeken u daarom er in uw agenda rekening mee te houden dat u ergens op de hierboven genoemde dag voor maximaal 3 gesprekken van 7 minuten ingeroosterd zult worden.

Uiterlijk dinsdag 16 april om 17.00 uur ontvangt u een automatisch gegenereerd bericht met een link naar de toegewezen gesprekstijden in Magister. We verzoeken u de gesprekken in uw agenda en die van uw kind te noteren.

Bij vragen mailt u dan naar: gesprek@erasmiaans.nl